torstai 24. toukokuuta 2012

Long live nails!


Esittelyssä butter LONDON

Olen palautunut kotiin Lontoosta. Oli kyllä aivan mahtava reissu! Olin sielä ensimmäistä kertaa, ja sain kierrettyä jo kaikki tärkeimmät turistikohteet. Tässä postauksessa kerron matkamanikyyristäni, johon sain inspiraatiota Union Jack- lipun väreistä ja kuninkaallisista. Samalla esittelen teille kynsilakkamerkin, butter LONDONin.


Matkakynteni aluslakkana käytin OPIn orginal Nail Envya. Kynnet toteutin moonicure- idealla (”käänteinen ranskis”, jossa se kärkiosa onkin kynnen juuressa, kuunsirpin muotoisessa kynnen alussa) OPIn Big Apple Red minilakalla ja butter LONDON Royal Navylla. Big Apple Red on yksi mun ainoista tummanpunasista. OPIn muut punaset taittaa joko oranssiin tai ruskeaan. Täytyy löytää se täydellinen tummanpunainen vielä. Royal Navy on syvän tummansininen cremelakka. Se on peittävä kahdella kerroksella, erittäin helppo levittää ja kuivuu nopeasti. Todella upea! Täytyy kokeilla lakkaa eri koristeluilla, mutta valkoisten kruunujen kanssa näyttää niin ihanalta. Päälle laitoin Seche vite -pikakuivattavaa päällyslakkaa. Olen löytänyt ihan uuden maailman Seche viten takia. Ei tarvitse enää odottaa puolta tuntia lakan kuivumista, toimii leimailujen päälle ja kiiltää upeasti. Suosittelen!



Käyttämäni lakat
  • OPI Orginal Nail Envy
  • OPI Big Apple Red mini
  • butter LONDON Royal Navy
  • Konad valkoinen
  • Seche vite





Rock'n'roll, Great Britain, Fashion. Tästä butter LONDONissa on kyse. Ja paljon enemmästäkin. Lakoista puuttuu kolme eniten haitallista ja allergisoivaa myrkkyä: formaldehydi, tolueeni, DBP. Merkki ei ole mikään kynsihoitolamerkki vaan nimenomaan muotimerkki ja saanut kulttimaineen monessa maassa. Suomessa butter LONDON on vielä aika vieras. 2011 syksyllä Sugar Kane Oyn Heidi aloitti butter LONDONin maahantuonnin yhdesä siskojensa kanssa. Heillä on oma nettikauppa candyshop.fi, josta saa tilattua butter LONDONia. Jälleenmyyjinä Suomessa on Erottajankadun Urban A, Stockmann Helsinki ja Tampereella liike nimeltä Putiikki rannalla.

Brittiläinen Sasha Muir perusti butter LONDONin vuonna 2005. Muotimaailmassa uraa tehnyt Nonie Creme vastaa muodikkaiden värien kehittelystä. Yritys tekee paljon yhteistyötä eri muotitalojen kanssa ja osa väreistä on kehitelty suoraan muotisuunnittelijoiden tarpeiden mukaan (esim. Wallis). Nimet ovat vitsikkäitä, brittislangia (Snog, Cheeky Chops) ja usein ajakohtaisia (kuninkaalliset: No More Waity, Katie; Lillibet's jubilee). Kaksi kertaa vuodessa butter LONDON julkaisee uuden kokoelman. Tämän kevään uutuudet: Bossy Boots, Disco Biscuit (Mimosalla on tää), Knackered, Slapper, Trout Pout. Klassikot: All Hail The Queen (mä tahdon tän), British Racing Green, Yummy Mummy, täydellinen nude...



Itselläni on nyt vain Royal Navy ja aluslakka Nail Foundation. Mutta haluaisin vaikka mitä. Eniten mua kiehtoo All Hail The Queen (nude holopartikkeleilla), Yummy Mummy, Knackered (duocrome mikroglitterillä),Tart with a heart sekä The Black Knight (glitter -lakkoja).

Lontoosta tein hyviä lakkalöytöjä: Deborah Lippmanin Happy Birthday, Candy shop, Forget you ja Stairway to Heaven, Max Factorilta Fantasy Fire, multicromelakka, Model's ownin Juicy Jules ja muotilehden mukana (ei kynsilakan mukana muotilehti, huom) Nails inc Bluebell.

Happy Birtday, Candy Shop, Forget You


Stairway to Heaven, Juicy Jules, Fantasy Fire

Bluebell, The Body Shop Rose Pink (myös lehden lahja)

2 kommenttia:

  1. Oi että kun on nätit kynnet! Mä yritin viikonloppuna leimata noita samoja kruunuja, eikä tahtonu onnistua sitten millään. Aivan ihanat :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...