torstai 31. toukokuuta 2012

Madonreiät toiseen galaksiin


Sillä tavalla Mimosa kuvaili kynsiään kun oli kokeillut ensimmäisen kerran Nfu Oh 61 -lakkaa. Nyt kun on ollut aurinkoa, halusin holoa kynsiin. Ja nämä kynnet ovat juuri sellaiset, kuin miltä näyttää eli en osannut valita, joten laitoin kaikkia.
Peukalosta pikkurilliin: 61, 66, 65, 64 ja 62
varjossa


Halusin kuitenkin yhtenäistää tyyliä, joten leimasin kokokynnen kuvion mustalla konadin lakalla laattana m64. Holoefekti hieman samenee päällyslakan takia ja kuvio peittää sitä vähän, mutta tykkäsin näistä kynsistä kovasti. Nufuja voi tilata suomalaisesta nettikaupasta täältä, ja Virosta täältä. Aqua base on ihan ehdoton hololakkojen kanssa. Hololakat kun ovat kuuluisia huonosta levittyvyydestään ja pysyvyydestään, Aqua basen kanssa hololakka levittyy kuin unelma ja pysyy hyvin myös ilman päällyslakkaa. Nyt koristelujen takia täytyi käyttää Orlyn Glosseria, päällyslakkaa, joka toimii mainiosti koristelujen kanssa ja on superkiiltävä, wet look-päällyslakka.


Käyttämäni lakat:
  • Nfu Oh Aqua base
  • Nfu Oh 61, 62, 64, 65, 66
  • Konad musta
  • Orly Glosser


Mulle on kotiutunut juuri kivoja paketteja. XL-stamperi ja XL C-kuvalaatta, OPI Spiderman -lakkoja, fimoja ja kynsikiekoille korvikkeina ”kynsitikkuja”. Eilen harjoittelin vähän uuden stamperin käyttöä ja se on niin mahtava! En olisi uskonut leimailun olevan niin helppoa.

Meillä on muuten blogiin tulossa Nälkäpeli -teemaviikko! Lakkoina suurelta osin China Glazen Colors of Capitol -lakkoja ja koristeluja teemaan liittyen. Happy Hunger games! And may the odds be ever in your favor!


4 kommenttia:

  1. Nätit kynnet ja toi leima sopi kuin nyrkki silmään holojen kanssa :) Tykkäsin. Vielä kun ite raaskis tilata noita lakkoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :D Kannattaa raaskia. Ensin tilasin vain kaksi niistä, sitten kolmannen ja sitten vielä kaksi....

      Poista
  2. Ihanat kynnet :) Ja Hunger Games -teemaviikko kuulostaa kivalta! Mulla on ne kirjat vielä lukematta, kun olen jo kohta viisi kuukautta kahlannut läpi A Song of Ice and Fire -kirjoja. Neljäs menossa, puhhuh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin luen niitä nyt!Mulla kolmas. Olen pitkään suunnitellut tekeväni Lannister tai Stark -kynnet. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...