perjantai 11. toukokuuta 2012

Ruusunen


Jatketaankin nyt tällä epävirallisella Prinsessa-teemalla 


Tein nämä kynnet ehkä pari kuukautta sitten, kun olin nähnyt Emerald Sparkledin ihanat ruusukynnet. 

Pohjana on vuosi sitten ostettu ensimmäinen China Glazeni: First Mate. Lakka kuuluu viimevuoden Anchors Away kevätkokoelmaan.



Aluksi lakka oli paksuhkoa, mutta lisäsin siihen pari tippaa OPIn ohentajaa, ja nyt lakka toimii kuin unelma! Se on yksi lempilakoistani. Aivan mahtava kiilto. Hieman harmitti peittää noin hyvä lakkaus.

First Maten päälle leimasin ruusut valkoisella Konadin leimauslakalla, ja kuvio löytyy Bundle Monsterin laatasta BM14. Päälle laitoin kerroksen OPIn I Lily Love You:ta, jota pääsin nyt käyttämään ensimmäistä kertaa! Olimme Tuitun kanssa tilanneet jo viimevuonna molemmille kyseiset lakat, mutta minun pulloni oli mennyt rikki kuljetuksen aikana . (Tilasin uuden pullon vasta tämän vuoden alussa.)

I Lily Love You on ihana lakka, jossa on pinkissä (kynnellä vaaleanpunaisessa) pohjassa erivärisiä ja muotoisia hippusia, jotka "kimaltelevat" kynnellä ihanasti. ILLY värjäsi valkoiset ruusut vaaleanpunaiseksi. 




Päällä on kerros OPIn Start to Finish Base and Top Coat:ia. Pidin hirmu paljon näistä kynsistä, ja voisin hyvinkin tehdä samanlaisen lakkauksen uudestaan.

Käytetyt lakat
-Trind Base Coat
-China Glaze: First Mate
-Konadin valkoinen leimauslakka
-OPI: I Lily Love You
-OPI: Start to Finish

Loppuun vielä yksi epätarkka kuva ihanasta kimaltelevasta ruususta, jota käytin rekvisiittana:

 Ja nyt alan valmistautumaan Suomi-Kanada jääkiekkomatsiin ;)
Edit: Nöyh, Suomi hävisi :(. Mutta oli hyvä ottelu

6 kommenttia:

  1. Noi on niin jumalaisen kauniit kynnet! Tekis mieli tehdä taas ne OPI Roadhouse blues, konad tähdet ja OPI I lily love you päälle. Oih! Niih ihanaa kimmellystä! Lätkää?!? Sinäkin Brutukseni;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Joo tee ne! Ne on nätit.

      Kyllä, minäkin :)

      Poista
  2. Hei!
    Mistä tilasitte tuon OPIn I lily love youn? Haluaisin nimittäin itsekin sen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! me taidettiin tilata se Transdesignista (http://www.transdesign.com/OPI.htm ), mutta nyt sitä ei löydy noilta sivuilta.

      Nähtävästi http://www.nailpolishplace.com/categories/OPI/Nice-Stems-/ täältä sitä löytyy. olen muutaman kerran tilannut tuolta lakkoja, yleensä kaikki on sujunut, mutta muutaman kerran oli ongelmia. Kerran toimitusaika venyi tosi pitkäksi, mutta paketti kuitenkin tuli perille. Toisen kerran tilauksen tekemisen jälkeen he kertoivat ettei yhtä lakkaa löydykkään heiltä, joka sivujen mukaan siellä oli. Sain muutaman kerran pommittaa sähköpostilla, mutta lopulta asiat selkisivät. :)

      Poista
  3. Kiitos! :) Pitääkin katsoa tuota sivua, on meinaan himottanut tuo kyseinen lakka jo pitkän aikaan, ja tyhmä kun olin en sitä tilannut silloin kun oli helpommin saatavana.

    VastaaPoista
  4. Mistä oot ostanutai tilannu ton bundle monster laatan?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...