keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Stone Cold

 As we walk, I glance over at Gale's face, still smoldering underneath his stony expression. His rages seems pointless to me, although I never say so. It's not that I don't agree with him. I do. -The Hunger Games

Syystä tai toisesta, olen aina yhdistänyt tämän lakan Nälkäpelien Gale Hawthorneen. Alkuperäisesti tämän lakan nimi oli Joined at the Seam, nimetty siis Sauman mukaan, ja uusi nimi Stone Cold viittaa Vyöhyke kakkoseen ja sen kivityöläisiin.

Silti tämä mattalakka, joka on kauniin graffitinharmaa, huutaa mielestäni Galen nimeä. Ja uusi nimikin sopii mielestäni täydellisesti tähän hahmoon. (En kyllä erityisemmin pidä Galesta, mutta  lakka on ihana.)

Stone Cold oli pienoinen ylläri China Glazen Colours from the Capitol -kokoelmassa, koska se on siis mattalakka.  En entuudestaan omistanut yhtäkään mattalakkaa, joten tämä täytyi siis saada.
 

Sattuneesta syystä (kts. postauksen loppu), lakka oli paksua, joten yksi kerros riitti. Muutamaa kohtaa kuitenkin paikkailin, mutta koska lakka kuivuessaan muuttuu mataksi, oli tulos tasainen.

Pelkkä mattalakka tuntui kuitenkin vähän tylsältä, joten laitoin aksenttisormiin normaalia päällyslakkaa, joka tuo kiillon.



Yllä olevassa kuvassa ylimmällä sormella on normaalia päällyslakka, joka tuo kiillon. Kaksi muuta sormea ovat ilman päällyslakkaa.


Kynnet eivät vielläkään tuntuneet valmiilta, joten päätin vielä leimata niihin jotain. Valitsinkin Bundle Monsterin laatasta BM19, koko kynnen kuviot. Leimaukseen käytin Konadin hopeista leimauslakkaa, jossa on siellä täällä pieniä hileitä.

Ympyrät muistuttavat minua Nälkäpeli-kirjan kannessa olevista rinkuloista.



Loppuun laitoin vielä aksenttikynsiin kiiltävää päällyslakkaa, ja muihin kynsiin mattapäällyslakkaa.

Mutta, mutta...
Varomaton kun olin, pudotin pullon kerran lattialle. Ulkopuolelta se vaikutti olevan kunnossa, joten huokaisin helpotuksesta ja unohdin koko jutun. Jonkin ajan kuluttua avasin pullon. Ja avatessa kuului ihme kirskuntaa, ja yht'äkkiä jotain putosi korkin alta. Se oli lasipalanen. Avasin korkkia varovasti lisää ja sain juuri napattua toisen sirpaleen, joka oli putoamaisillaan pullon sisään. Pullon kaula olikin siis  vahingoittunut sen pudotessa. Nyt korkkia ei saa kunnolla kiinni, koska lasi tuntuu petävän, jos korkkia vääntää liikaa (pullon kaulaa pitkin menee pitkä halkeama pituussuunnassa).

Nyt lakka pikkuhiljaa kuivuu pullon sisässä, enkä tiedä miten pitkään se vielä on hengissä.
Nyyh ;(((

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...