maanantai 27. elokuuta 2012

Guinevere ja värikkäät kynsitikut

Heippa kaikki! Onkin jo vierähtänyt pieni tovi siitä kun viimeksi tein postauksen. Välissä on toki tultu lakkailtua kynsiä, mutta monet lakkaukset saavat velä vähän odottaa vuoroaan :)

Nyt vuorossa tämänhetkiset kynteni, jotka ovat samaa sarjaa Olympia-kynsieni kanssa.


Pohjalla on siis OPIn Barre My Soul. Kärkiin yritin ensin laittaa OPIn Steady as She Rose, mutta se ei erottunut tarpeeksi. Sitten kokeilin OPIn Rumple's Wiggin' -lakkaa, mutta sekään ei erottunut tarpeeksi. Niinpä tartuinkin A-Englandin Guinevereen, jolla tein kärjet. Päällä vielä kerros Seche Viteä. Guinevere on kyllä ihana lakka, täytyy joskus lakata kynnet kokonaan sillä.


Sain muuten paketin n. kuukausi sitten:

Eikö ole ihana? Kuin joulupaketti

Päivän askartelujen jälkeen (osa) lopputuloksesta:

GLITTERIT ja muita "päällyslakkoja"


Värikkäät
Swatchasin siis kaikki lakkani tuommoisille "kynsitikuille", jotka ostin Ebaysta. (ja voitte uskoa ettei se ollut mikään pikku-urakka!) En halunnut käyttää kiekkoja, koska sisäinen pakkomielteinen ihmiseni ei kestäisi, kun uudet lakat eivät pääse vanhojen viereen ja että värit olisivat "väärässä järjestyksessä". Nyt kun saan uuden lakan, voin sujauttaa sen oikealle paikalle vanhojen lakkojen väliin. Väriharmonia on tärkeää :P

Kaikissa "tikuissa" on myös etiketit, joissa lukee lakan merkki ja nimi.

Nyt kun saisi vaikkapa vaatekaapin järjestettyä yhtä tehokkaasti.....

15 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo semmonen kaksitoista tuntia tais koko hommaan mennä. Enkä siis juuri pitänyt taukoja. Mutta mun mielestä käytin lomapäiväni hyvin ja tehokkaasti :D

      Poista
  2. Onpa käteviä nuo tikut. Tarttisin itsekin jotain tollasia. Millä hakusanalla niitä löytää ebaysta?
    Ihanan näkösiä lakkoja sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile hakusanoina esim. false nail sticks.

      Poista
    2. Kiitos, ja kaikki lakat näyttää tosi herkullisilta noilla tikuilla ;)

      Poista
  3. Nätit kynnet! Guinevere on tosi kaunis lakka. Kadehdin noita sun tikkuja. Olis itekin pitänyt hankkia läpinäkyvät... Ja swatchata ne kauniisti. Noh, ens kerralla sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, aina kun näkee jotain uutta/erilaista sen haluaa itelleen :P

      Poista
  4. Mahtavat nuo tikut! Mä olen tässä jo tovin harkinnut että hankkisinko tuollaisia vai kynsikiekkoja...? Molemmissa tuntuu olevan puolensa, mutta jotain on pakko hankkia (ja mielellään pian!) koska lakkavarasto vaan kasvaa kasvamistaan... :D

    Kynnetkin on kivat! Tuo Guinevere on muuten todella kaunis lakka <3 Mistä olet noi A-Englandin lakat hankkinut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse äänestän tikkuja :D. Tuitulla oli aluksi kiekkoja, muttä hääkin vaihtoi tikkuihin.

      Kiitos, tykkään itsekkin niistä :). Ostin lakat A-Englandin kotisivuilta http://www.a-england.co.uk/ . Ei postimaksija, ja lakat tulevat tosi nopeasti Briteistä tänne Suomeen.

      Poista
  5. Ai vitsit miten upeat tikut sulla on! Tuopa on mahtava systeemi, jos niiden tikkujen järjestystä voi muuttaa jälkikäteen :O Mua nimittäin kans risoo kiekoissa se, että sitten kun välistä myy jonkun lakan pois ja ostaa uuden tilalle, värijärjestys menee sekaisin.. aaaa! Oliko kalliit tikut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juuri tuon vaihtelumahdollisuuden takia pidän enemmän tikuista kuin kiekoista.

      Tikkujen toisessa päässä on pieni reikä ja siitä reiästä ne pujotetaan semmoiseen isoon ruuviin/naulaan kiinni. Lopuksi kierretään vielä pieni ruuvi, joka pitää kynsitikut paikoillaan. Kuulostaa ehkä monimutkaiselta mutta ei ole :D

      Ei ollu kalliit, ostin viisi tikkupakettia (jokaisessa 50 tikkua) ja taisi olla vähän alle kaksikymppiä, jos oikein muistan.

      Poista
    2. Ooh! Kerro vielä, miten nimesit nuo tikut? Teitkö itse valkeat laput ja liimasit kiinni, vai..?

      Poista
    3. Löysin kotoa valkoisia etiketti-tarroja (miksi niitä oikein kutsutaan.... no niissä on valmiiksi liimapuoli), ja niistä tarroista leikkasin sopivan kokoisia lappuja joihin kirjoitin tiedot ja sitten länttäsin kiinni tikkuihin.

      Ja en näköjään muistanut mikä erottaa ruuvin mutterista, eli korjaan ylläolevaa tekinstä (:P) kuvausta tikujen mekanismista: Tikkujen toisessa päässä on pieni reikä ja siitä reiästä ne pujotetaan semmoiseen isoon ruuviin/naulaan kiinni. Lopuksi kierretään vielä pieni MUTTERI, joka pitää kynsitikut paikoillaan.

      Poista
  6. Ompa kätevät, nyt melkein kiukuttaa kun omat on kiekoilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D ei saa kiukuttaa liikaa, kyllä kiekoillakin on puolensa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...