torstai 13. syyskuuta 2012

10. Päivä: Liukuväri

Mimosan kynnet:

Oli kiva päästä haasteen kymmenentenä päivänä taas liukuvärjäilemään. Lopputulos ei onnistunut ihan niin hyvin kun olisin toivonut, sillä värit eivät vaihtuneet niin saumattomasti kuin olin suunnitellut, mutta hienot näistä silti tuli!



Pohjalla A-Englandin Galahad (joka oli viihtynyt kynsissä jo muutaman päivän ennen tätä "tuunausta"). Kärjissä puolestaan A-Englandin St. George joka on lumoavan kaunis hololakka. Usein tuijotin vain kynsiäni mesmeroituneena ja ihailin tätä lakkaa.

Lopputulos muistuttaa mielestäni järveä, joka hiljalleen syvemmälle mentäessä muuttuu tummemmaksi ja ehkä uhkaavammaksikin. (olenpas runoilevalla tuulella :P )


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Tuitun kynnet:

Nämä on mun ensämmäiset liukuväri-kynnet ever! Butterfree -manikyyrin tein vasta näiden jälkeen. Ensin lakkasin kynnet OPIn Pink Fridaylla. Sitten töpöttelin sienellä kynsiin lisää Pink Fridayta sekä OPIn If You Moust You Moustia sekä Kiss Me On My Tulipsia.  Oli muuten tosi kivaa.

Kuvassa mun etusormen kynnen kärjessä ei sitten ole kulumaa, vaan puuteria. Taisin rapsuttaa vähän poskea kuvauksen yhteydessä. Lisäsin lopuksi vielä nimettömiin China Glazen Techno -glitterlakkaa. Siinä nuo isot glitterit vat hologlittereitä mikä ei pilvisen sään vuoksi mitenkään näy.




Käyttämäni lakat:
 - OPI Natural Nail S.
- OPI Pink Friday
- OPI If You Moust You Moust
- OPI Kiss Me On My Tulips
- China Glaze Techno
- Seche vite

Tämä olikin sitten haasteen tämän erän viimeinen. Seuraavaksi tulossa ihan muita juttuja mm. Brave -elokuvakynnet, Konad-laattojen säilytys -esittelyä ja Amerikasta kotiutuneita uutuuksia. 

Mitkä olivat haasteen ensimmäisen osan parhaimmat kynnet?

4 kommenttia:

  1. Minä tykkäsin teidän kummankin mustavalkoisisita kynsistä!Ne olivat mielestäni haasteen parhaimmat :)

    VastaaPoista
  2. Mun mielest nää liukuvärjäykset on kivoimmat :) tosi nätit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Viihdyin kyllä hyvin näissä kynsissä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...