maanantai 10. syyskuuta 2012

7. Päivä: Mustavalko

Tuitun kynnet:

Yy kaa koo, yy kaa koo. Pingviinit on täällä jo.

Mustavalkoisuus on niin mun juttu. Voisin pukeutumisessa luopua kaikista muista väreistä. Ainakin jos joskus sallitaan ripaus pinkkiä ja laivastonsinistä. Pidin niin kovasti niistä mun pöllökynsistäni, joten toteutin samalla tekniikalla "pinniinit" (Tuittu 4v). Oli kyllä vaikeaa valita, kun mulla oli niin monta ideaa mustavalkoisiin kynsiin.

Ensin lakkasin kynnet mustiksi OPIn Lady In Blackilla. Sitten laitoin mahat valkoiseksi OPIn My Boyfriend Scales Walls (mahtava nimi!) harmahtavan valkoisella lakalla, joka on kevään Spiderman -kokoelmasta.

Silmät, nokat ja räpylät tein dotting toolilla Maybellinen huonolla ja rasittavalla Urban lemonilla. Lakatessa huomasin, että mun Kiss nail art lakalle oli käynyt köpelösti. Suti oli jäänyt jumiin pullon kaulaan ja irronnut korkista. Löysin onneksi jonkun oudon ranskis-lakan, jota pystyin käyttämään silmiin.











Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- OPI Lady In Black
- OPI My Boyfriend Scales Walls
- Maybelline kelttu
- joku ikivanha valkku
- Kiss nail art musta
- Seche vite

Kiss nail art lakan kohtalo ja outo vanha ranskislakka



<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>



Mimosan kynnet:

Mustavalkoisesta tulee jotenkin syksyinen/talvinen olo. Siksi en ollutkaan hirveän innostunut haasteen seitsemännestä päivästä.

Sitten keksinkin käyttää uutta OPIn Don't Touch My Tutu! -lakkaa! Kyseessähän on läpikuultava valkoinen jellylakka. Lakkasin sillä kaikki kynnet ja voilá Valkoinen väri on hanskassa!

Seuraavaksi ajattelin kokeilla vapaakädellä tehtyjä epämääräisiä koristeluja.

Vedin jokaiseen kynteen kolme mustaa viirua Kissin Nail Art koristelulakoilla.
Tuntui kuitenkin, että jotain pitäisi vielä tehdä, joten vedin kolme valkoista viirua mustien viirujen väliin. Ja koska glitteriä kaivataan aina, tein neljä hopeagliotter viirua ja lopuksi laitoin vielä holotähden kruunaamaan koko komeuden. Päälle vielä kerros Seche Viteä.



Tykkäsin kyllä kynsistä. En Normaalisti tee mitään tämän kaltaista, joten nämä olivat mukavaa vaihtelua. Välillä tuntui, että on tekokynnet, koska koristelut näyttivät minusta semmoisiltä, mitä usein tehdään tekokynsien kanssa



Käytetyt lakat:
OPI: Barre My Soul
Kiss Nail Art: musta, valkoinen, glitterhopea
                      


7 kommenttia:

  1. Ethän vain heitä tuota nail art -pulloa roskiin! o: Ota kynsilakanpoistoainetta vanulappuun tai vaikka talouspaperiin ja hiero sillä pullon suuta niin kauan kunnes tunnet että suti irtoaa. Kierrä sitten korkki takaisin kiinni ja tadaa! Sudin pitäisi olla taas kiinni korkissa ja homma toimia (: Itselle käynyt monen monituista kertaa noin ja johtuu ihan vain siitä, että lakkaa on jäänyt pullon suulle jähmettymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En en. Se toimii taas vaikka mitään en tehnyt:D

      Poista
  2. Aww kyllä on suloiset pingviinit !(:

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Ne on joo hauskat. Aika helppoja myös tehdä. Varmasti teen samankaltaisia eläimiä vielä jatkossa.

      Poista
  4. rakastuin noihin pigviineihin! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...