perjantai 21. syyskuuta 2012

Giggles, oohs and awe

Vuosia tuli tässä taas lisää mittariin ja sen kunniaksi kynsille pääsi suuri lakka-rakkauteni: Deborah Lippmanin Glitter In The Air. Näin kyseisestä ihanuudesta kuvan parisen vuotta sitten ja siitä lähtien olen unelmoinut tästä kaunokaisesta. Kesällä Tuittu kävi Tukholmassa ja osti sieltä muutaman Lippmanin lakan ja niin vihdoin sainkin tämän kaunottaren:


Ihana, ihana hailakanminttuinen (värien kuvailu taas huipussaan....) lakka, jossa on erikokoisia hopeaisia, vaaleanpunaisia ja vaaleanturkooseja glittereitä. GITA ei ole itsessään peittävä, vaan enneminkin jelly, joten laitoin pohjalle kaksi kerrosta China Glazen Re-Fresh Mintiä. Tämän päälle kaksi kerrosta GITAa, vaikka yksikin olisi riittänyt. Ja koska lakka on jelly, niin pintaan tuli ihana kiilto.

En vain onnistunut ottamaan kunnon kuvia, joten suosittelen googlaamaan Glitter In The Airin oikean käsityksen saamiseksi!

Nyt minulla on jo kolme DL-lakkaa (kaikki hankittu Tuitun ansiosta):

Across the Universe, Stairway to Heaven, Glitter in The Air


Seuraavaksi yksi osa ihanan blogisiskon lahjasta:



Butter Londonin Tart With A Heart. Ihailimme Tuitun kanssa Butter Londonin lakkoja yksi päivä, ja ihastuin (muun muassa) tähän lakkaan. Ihana monivärinen kultaglitter. En malta odottaa, että pääsen käyttämään sitä!

Loppuun vielä pitkään odotetut ostokset. Onko mitään parempaa kuin kun kaksi lempiasiaa yhdistetään?  Nyt on nimittäin yhdistetty (taas) Disney ja kynsilakka. Taisi olla viimevuonna kun Disney teki Princess Designer collectionin, johon kuului muun muassa prinsessa-lakkoja. Tänä vuonna vuorossa olivat pahikset!




Cruella De Vil, Lumikin paha kuningatar, Pahatar, Gothel (Kaksin karkuteillä), Herttakuningatar ja Ursula saivat omat lakkansa:



Tulemme esittelemään kaikki lakat blogissa myöhemmin
edit// Tilattiin Amerikan dineystoresta mutta nyt näitä saa myös brittien disneystoresta


Ja loppuun vielä ISO KIITOS kaikille lukijoille, sillä tällä viikolla meni 50 lukijan raja rikki!! waaaau! Kiitos mussukkaiset!! :DD

4 kommenttia:

  1. Oi, mistä noita pahislakkoja saa? Vaikka olen ostolakossa, nämä saavat kyllä kovasti pohtimaan sen rikkomista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilattiin Disneystoresta: http://www.disneystore.com/disney-villains-disney-villains-nail-polish-set-6-pack/mp/1312000/1000017/

      Tuli tilattua Jenkeistä asti, kun ei jaksettu odottaa lakkojen tuloa UK:n Disneystoreen, josta niitä nyt myös saa: http://www.disneystore.co.uk/disney-villains-designer-collection-disney-villains-nail-polish-set/mp/50252/1309002/
      :)

      Poista
  2. Ou nou, kaikkee ne keksii, ku ne ei muuta keksi...
    Jään jännityksellä oottamaan postauksia ja arvosteluja.
    DL:t näyttää hyvältä, samoin BL, jonka joudun ehkä tilaamaan jossain vaiheessa.

    Onnea viidenkympin rajapyykistä !!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen sekä Lippmaneja että Buttereita :)

      kiitoksia, kiitoksia :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...