perjantai 5. lokakuuta 2012

Celeste Aida

Heippa!

Kävimme reilu viikko sitten Mimosan kanssa oopperassa katsomassa Aidan. Olen nähnyt sen kerran aiemminkin, mutta se on yksinkertaisesti vain niin upea. Ooppera kertoo Etiopian kuninkaan tyttärestä Aidasta, joka on joutunut orjaksi Egyptiin.

Sävytin kynteni juhlamekkooni, joten valitsin lakaksi OPIn tämän syksyn Germany -kokoelman ihanan Berlin There, Done That -lakan. Eikö muuten olekin ihana nimi! Lakkaa kaksi kerrosta, kuivui nopeasti ja superkiiltäväksi. Tästä tuli mun uusi rakkauslakka!





Mulla on ollut hirveä operaatio tämän Horuksen silmän vuoksi. Näin se kuvion ensimmäisen kerran Magno Nailsin sivuilla, mutta sieltä postikulut ovat Suomeen 30 euroa, joten jätin väliin. Sitten Mimaxille tuli samoja Magno Nailsin laattoja, ei tietenkään tätä kyseistä. Ostin sitten kuitenkin jotain niistä Mimaxin valikoimista ja XL- laattoja. Myöhemmin Mimaxille tuli sellanen XL -laatta, jossa tämä kuva olisi mukana, mutta mulla oli jo muilla laatoilla ne suurin osa sen laatan kuvioista. Siispä tilasin Hong Kongista (Ebay) vain tämän laatan. Eipä aikaakaan, kun ostoskoriini löytyi jo uusi XL -laatta, jossa on Horuksen silmä. Onneksi se on jopa hienompi kuin tämä.

Olen siis hulluna muinaiseen Egyptiin.



Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- OPI Berlin There, Done That
- Konad musta
- Seche vite



2 kommenttia:

  1. Ihanan värinen OPI. Peittääkö se hyvin ja levittyykö se hyvin? :)

    VastaaPoista
  2. Taattua OPI laatua! Kaksi kerrosta riittää peittämään, tai jos yhden paksun kerroksen laittaisi. Levittyy hyvin. Suosittelen lämpimästi!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...