maanantai 19. marraskuuta 2012

15. Päivä : Herkkä kuvio

Tuitun kynnet:

Minua on pitkään houkuttanut ruffian -manikyyrit. Tämä on ensimmäinen yritykseni.

Alle laitoin kerroksen China Glazen laventelista hopeaa, Devotionia. Sitten vapaalla kädellä (mikä on aina virhe) lakkasin OPIn Russian Navy suedella sinisen osuuden. Kuviot leimasin myös Devotionilla laatasta OB43.  Laitoin varmuuden vuoksi leimailujen päälle vielä Mavalan mattapäällyslakkaa. Pidin kyllä näistä kynsistä, matan ja kiiltävän vaihtelu on mielenkiintoista. Ensikerralla kokeilen ruffiania ilman noin päällekäyvää koristelua ja käytän apuna ehkä tarroja.


Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- China Glaze Devotion
- OPI Russian Navy suede
- Mavala mattapäällyslakka

~`~'~´~~`~'~´~~`~'~´~~`~'~´~~`~'~´~~`~'~´~~`~'~´~~`~'~´~~`~'~´~~


Mimosan kynnet:

Tuntuu että kaikki käyttävät herkkiin kuvioihin aina samanlaisia leimoja, joten halusin itse olla erilainen. Voi olla montaa mieltä ovatko nämä kynnet nyt niin herkät (eli Delicate) vai ei, mutta itse tykästyin tosi TOSI paljon näihin (niin paljon, että pidin näitä 10 päivää... heh. Mutta lakat pysyivät tosi hyvin [poistaessa vain huomasin, että kynnenkärjet olivat ottaneet aika pahoja iskuja vastaan]). 


Kynnet lakattu Models ownin Pinky Brownilla. Päälle leimattu China Glazen Passionilla

Ja siis katsokaa tätä lakkaa. Ihana violetti vaihtuu kauniiseen oranssiseen kultaan. Koin viime talvena ennen joulua kamalaa ostokrapulaa kun ostin melkein kaikki Beetlejuicen lakat. Mutta tätä ostosta en todellakaan kadu:




Kaunista.

P.S. Eräs pieni puolivuotias ihminen ihastui näihin kynsiin. Hän tuijotteli niitä ja siveli sormellaan lakkauksen kiiltävää pintaa varmaan kahden minuutin ajan, vaikka vieressä oli mielenkiintoinen lelu.



3 kommenttia:

  1. nää on taas hienommat kun edelliset :D paranee vaan koko ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Huomisesta mun osalta voin sanoa, että menee huonoon suuntaan oikein urakalla.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...