lauantai 24. marraskuuta 2012

20. Päivä: Vesimarmorointi

Mimosan kynnet:

Tämä on toinen kerta kun olen vesimarmoroinnut! Ensimmäisen kerran kokeilin tekniikkaa viime pääsiäisenä pääsiäiskynsiin, kuvat on kyllä otettu, mutta laitan ne blogin puolella sitten parempana ajankohtana (eli pääsiäisenä).

En halunnut tehdä "klassista" vesimarmorointia eli niitä kukkakuvioita, koska ne tuntuu melkein aina niin retrolta, ja aina ei vain ole retrofiilis.

Katselin Youtubesta marmorointivideoita ja sieltä otin sekalaisia vaikutteita tähän tuotokseen:

Vasen käsi
Marmoroinnin tein China Glazen lakoilla Devotion, Joy ja Admire. Papu Jos edes kynnet -blogissa on tehnyt niin hienoja marmorointeja kyseisen sarjan lakoilla ja aina hehkuttaa niitä, joten täytyihän ne ostaa. 

Vasen käsi, peukalo näkyy paremmin
Täytyy kyllä tunnustaa, että tein illan aikana kaksi kertaa marmoroinnit. Ekoihin kynsiin tuli tyhmät kuviot ja tökkäsin niin pahasti monta sormea, sillä seurauksella että lakat menivät ryttyyn, että alkoi todenteolla harmittaa.


Oikea käsi
Tosin, kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, tökkäsin taas kaksi oikean käden kynttä, niin että ryttyisiä kynsiä tuli kuitenkin! Mutta olin kyllä niin tyytyväinen näihin että ei haittaa :)

Sotkuista puuhaa


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tuitun kynnet:
 
Huh huh. Nämä ovat ensimmäinen kokeiluni vesimarmorointi-tekniikalla. Mun täytyy vähän selittää näitä.

Ensinnäkin, inspiroiduin kahvista ja kaakaosta. En siis yrittänytkään tavoitella kukkamaisia kuvioita kynsille ( ei silleen, että olisin osannutkaan). Nää mun kynnet ovat pikemminkin oikeesti marmorintapaisia. Ihan hauskat uniikit sekasotkut. Mutta täytyyhän mun opetella tekemään hienoja kuvioita, nyt kun olen idean jo tajunnut. Toivottavasti teillä on silmää sekasotkutaiteelle! ;)

Toisin kuin suurin osa, mä en halunnut teipata sormiani vaan käytin Vitalis voidetta. Lakka ei tarttunut ollenkaan sormiin. Kätevää! Käytän samaa voidetta hiuksia vrjätessäni suojaamaan hiusrajaa ja korvia. 




Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- China Glaze Foie Gras
- OPI San Tantonio
- OPI Did You 'Ear About Van Gogh?
- Kiss nail art valkoinen
- Seche vite 

Tässä olikin jo 31. Päivän haasteen toinen osa "Kuviot". Mistä kynsistä te piditte?

8 kommenttia:

  1. Voi mitä kaunokaisia taas. Mun lempparit oli ehkä nuo galaksikynnet, vaikka kyl nää tän päiväiset tulee hyvinä kakkosina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin pidin itse eniten galakseista. Niitä oli hauska tehdä ja ihastella.

      Poista
  2. Oi miten hienot marmoroinnit molemmilla! Tuitulla on vielä jotenkin tosi jännän epätyypilliset kuvioinnit, aivan ihanan omaperäiset ♥

    VastaaPoista
  3. woah those patterns look perfect! :)

    -Erica
    All About Itt

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...