tiistai 27. marraskuuta 2012

Is that Silva?

Mulla on aika monta magneettilakkaa. Yksi vanha Lancomen (äidiltä pöltsätty), pari Alessandroa, pari Laylaa. Sitten magneettilakat palasivat muotiin. Ostin pari China Glazeltakin.  Sitten tuli totaalinen kyllästyminen. Hauskuus piili siinä, että ne olivat harvinaisia. Nyt niitä on liian paljon. Kun kuulin alkusyksystä, että OPIkin tekee magneettilakat, tuhahtelin. Mutta sitten näin swatcheja ja rakastuin tähän Skyfall kokoelman (Holiday 2012) Is That Silva? -lakkaan.

 Raoul Silva - oikealta nimeltään Tiago Rodriguez - on pääpahis Skyfall -Bond leffassa. Silva on entinen MI6 agentti, joka ryhtyi cyberterroristiksi.

OPI tekee kaiken aina paremmin. Myös magneettilakat. Väri on aika tyypillinen gunmetal, mutta lakan seassa on paljon pienen pientä hologlitteriä. Se kimaltelee superkauniisti. Kuvio tulee myös voimakkaasti esille ja yltää hyvin kynnen reunoille asti. Laitoin ensin yhden kerroksen tätä lakkaa ilman kuviota, ja tokan kerroksen "magnetoin". 



Tämä magneetti on mainio. Sormi laitetaan tuonne väliin ja magneetti painetaan lähemmäs kynttä. Tuossa magneetin kärjessä on pidempi muoviosa, joka painetaan kynsinauhaa vasten, niin magneetti on tarpeeksi lähellä, mutta ei osu kynteen. Nerokasta.




Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- OPI Is That Silva?
- Seche vite

4 kommenttia:

  1. Muistin juuri, että kyllähän multakin löytyy yksi Laylan magneettilakka ;) Se voisi päästä kohta kynsille... Mutta ihana lakka, ja tosi kätevän näköinen magneetti!

    VastaaPoista
  2. Onpas nätti, taidan joskus lainata tätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Saa lainata. Mulla on vähän haaveita sun Konadin joululaatan lainaamisesta ja Glittering Garlandin lainaamisesta...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...