maanantai 25. helmikuuta 2013

Keväiset confetit, Euro Centrale ja ostokset

Heippa pitkästä aikaa!

Olen löytänyt tämän kevään suurimman lakkahitin, nimittäin L'orealin Confettis -lakan. Löysin sen ihan vanhingossa Stockmannilta ohi kulkiessani. En olisi ikinä uskonut, että L'oreal tekee näin upeita lakkoja. Nyt kaikki ostamaan oma, kun näitä vielä on saatavilla. Tai älkää sittenkään, että mulle riittää vielä pari pulloa lisää.

Kevät -ja syksykokoelmat ovat aina parhaita. Nyt olen hullaantunut pastelleihin ja kirkkaisiin väreihin. Erityisesti OPIn ihanat cremelakat viehättävät. Ostin 8/12 OPIn tämän kevään, Euro Centrale -kokoelman lakoista. Jos äiti luet tämän, saat kyllä lainata näitä lakkoja. Näistä varmasti löytyy mieleinen sävy jokaiselle!



 Kynsillä on ensin kaksi kerrosta OPIn You're Such a BudaPestiä. Se on pastellisen lila lakka, jossa on lähes näkymätön shimmerin kimallus mukana. Nimettömissä on China Glazen kevät kokoelmasta pastellivihreä Keep Calm, Paint On. Se on huomattavasti enemmän shimmerinen lakka. Yhdistelmä China Glazen Re-Fresh Mintistä ja OPIn I Don't Vant To Be a Lone Starista. Superkauniit lakat. Päälle lakkasin yhden reilun kerroksen L'orealin Confettis -ihanuudella. Jos olette himoinneet Papun upeaa Piano -lakkaa, tämä on hyvä ja halpa korvike sille. Lakassa on kirkaassa pohjassa hyvin hentoa holoshimmeriä. Se ei juuri erotu kynnellä. Mustia ja valkoisia glittereitä löytyy kahta kokoa. Oikeuksiinsa lakka tulee varmasti parhaiten näin pastellien kanssa. Haluaisin kokeilla myös harmaan päällä, jos siitä saisi sellaisen kivisen -efektin.


Käyttämäni lakat:
- Orly Nail Armor
- OPI you're Such a BudaPest
- China Glaze Keep Calm, Paint On
- L'oreal Confettis


Lisälahjana lukijoille vielä toinen manikyyri Euro Centrale -lakoilla. Nämä tein ystävänpäiväksi. "Warsaw" -lakkaa, upeaa hitusen vihreään taittavaa tummansinistä cremelakkaa on muissa sormissa kuin nimettömässä. Nimettömässä on royal purple creme "Vant To Bite My Neck?". Täydellistä OPI -laatua. Niin kauniita, että voisin vaikka itkeä. Kärjissä on Vintage Minnie Mouse -kokoelman sydänglitter -lakkaa.




Käyttämäni lakat:
- Orly Nail Armor
- OPI I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw
- OPI Vant To Bite My Neck?
- OPI Nothin' Mousie 'Bout It
- Seche vite

Lopuksi vielä pullokuvat viimeisimmistä ostoksistani

Can't Find My Czechbook, You're Such a BudaPest, My Vampire Is Buff ja Keep Clam, Paint On

Make Me Blush ja Suzi's Hungary AGAIN!

Confettis ja Polka.com

OPI...Eurso Euro, I Saw... U Saw...We Saw...Warsaw ja Vant To Bite My Neck?

8 kommenttia:

  1. Oho kyllä, mäkään en ikinä olisi uskonut, että Lorealilla olisi tuollainen lakka :O Yleensä kierränkin ne hyllyt aika kaukaa :D
    Toi olisi kyllä ihana! Kauniit kynnet oot tehnyt sillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. yleensä minäkin kierrän ne kaukaa, mutta nyt kyllä suosittelen vilkaisemaan niitä uusia lakkoja tarkemmin. Todella upeita. Myös Isadoran kevätkokoelma on herkullinen.

      Poista
  2. Mäkin oon tykästyny noihin pastelleihin nyt keväällä! ihanat värit sulla kynsissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Mun olisi pitänyt tehdä vielä talvisia kynsiä, mutta ihan kun ne enää huvittaisi...

      Poista
    2. ;D jep, kevät saisi tulla nopeammin! ihania värejä kaupat täynnä :)

      Poista
  3. Todella ihanat nuo ylemmät kynnet! :D pakko ostaa tuo ChG'n mintun värinen lakka itsellekin kun se näyttää niin söpöltä :) ja pitää käydä myös tänään etsimässä tuo Lorealin lakka kaupungilta! En vielä löytänyt sitä muutama päivä sitten mutta tänään kaveri oli aamullä löytänyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on tosi kauniin värinen ja kimmeltää ihanasti. Toivottavasti löydät L'orealin. Ne on myyty loppuun monessa paikassa.

      Poista
    2. Löysin tuon L'orealin ja jäi muutama jäljellekin, mutta myyjä sanoi että kysyntä oli ollut kova niille kun eilen vasta olivat tulleet, se on kyllä ihana :)

      Haluatko katsoa minun blogini jos kiinnostaa :) http://emmminn.blogspot.fi/

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...