tiistai 28. tammikuuta 2014

Pikapiristystä


Vaikka pidän todella paljon talvesta ja on aivan ihanaa, että on lunta, teki silti mieli tehdä syrjähyppy kesäisiin väreihin.



Saatte ihailla suorassa auringonvalossa olevia kuvia, koska kerrankin satuin olemana kotona, kun aurinko paistoi, ja koska auringon näkeminen kuukauden pilvisen ja sateisen jakson jälkeen on vaan rakkautta. Sen tähden saatte nyt vain kestää kuvissa näkyvät kärkikulumat, koska lakkaukset olivat jo pari päivää vanhat näissä kuvissa.


Pääosia näyttelevät OPIn A Definite Moust Have Ja Jessican Gold Leaf 18k kultahippulakka.





Asettelin kultahiput vanupuikkotyylilla, josta Papu kertoi aikaisemmin tässä kuussa. Jessican kultahippulakassa kun on paljon paksuhkoa kirkasta pohjalakkaa, ja olisi ollut mahdotonta saada hippuja niinkuin halusin pelkällä siveltimellä.

Vanupuikkometrodi toimi todella hyvin kultahippujen kanssa. Hiput olivat tarpeeksi isoja alunperin, eivätkä murentuneet pieneksi hittuseksi, kuten oli epäillyt. Hiput siirtyivät hyvin vanupuikolta kynsille, eikä niitä jäänyt juuri ollenkaan kiinni vanupuikkoihin.

Kukkaset leimasin Konadin laatasta m21, ja koska muutama leima lipesi tai siirtyi muuten ongelmaisesti, asettelin myös kuvion päälle kultahippuja.


2 kommenttia:

  1. Oi ku ihanat :) Mä ehdin kans testaamaan tota vanupuikkokikkaa, hyvin toimi. :)
    Täälläkin aika kesäiset värit kynsillä nyt :)

    VastaaPoista
  2. Ooh! Hyvä tietää että tuo vanupuikkometodi toimii myös noiden kultahippusten kanssa! Kauniit kynnet ♥

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...